Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.10.2016 10:13:09
Deli članek:

Madridski časnik na pomoč katalonski ikoni: Resnica o njegovi majici

Med tistimi, ki so podprli Gerard Piqueja, se je zelo presenetljivo znašla slovita Marca, s katero ima branilec kopico neporavnanih računov.

Čeprav slovita Marca poudarja, da je šel Pique pogosto predaleč v odnosu do nje, Madrida, Reala in Španije, pa razkriva, da je bila njenemu "sovražniku" tokrat storjena krivica v zadevi okrog majice brez obrobe v barvah španske zastave. 

Kot verjetno veste, se je zvezdnik Barcelone znašel v viharju, potem ko je Albaniji zaigral z majico s kratkimi rokavi, na katerih ni bilo omenjeno obrobe. Ostale majice s kratkimi rokavi so jo imele, zato se je pojavilo prepričanje, da je zavedni Katalonec zastavo odrezal. 

Pique in njegovi podporniki so v bran poudarili, da je branilec oblekel dres z dolgimi rokavi, ki nima omenjene obrobe, a si premislil in rokave odrezal njemu. Razlaga ni bila slišati najbolj prepričljiva, toda s svojo raziskavo jo je presenetljivo podprla Marca.

Čeprav je pogosto napadala Piqueja, se je tokrat postavil izrazito na njegovo stran. Potrdila je, da je igralec na igrišče prišel v dolgih rokavih, nato pa z besedami "Jebe*ti, ti rokavi so tako ozki, ima kdo škarje?" zahteval natanko tisto, kar je nato tudi storil.

Zaradi obtožb in pritiskov je Pique po tekmi napovedal, da bo po svetovnem prvenstvu zapustil špansko reprezentanco, mnogi mediji vključno z Marco pa ga zdaj pozivajo, naj obtožbam odpusti in si premisli.