sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 08.10.2016 14:02:12

Kje so se nogometaši Olimpiji na "team buildingu" poskušali dodatno povezati

www.alesfevzer.com
Tako kot nogometaši Maribora, se tudi nogometaši Olimpije pripravljajo na drugi večni derbi sezone.

Ljubljančani so reprezentančni premor izkoristili za odhod na kratke, mini priprave v Terme Čatež, kamor so odšli včeraj, danes pa bodo v Zagrebu odigrali prijateljsko tekmo z Lokomotivo. 

Trener Luka Elsner je priznal, da je svoje varovance poslal tudi na "team building", vse v želji, da bi se njegovi varovanci med seboj čim bolj povezali. Prav kemija med nogometaši je namreč velikokrat razlika med zmagami in porazi.


"Uvodna dva dneva sta bila namenjena sprostitvi, saj je za nami zelo naporen mesec september. V torek so bili fantje tudi v adrenalinskem parku v okviru t. i. team buildinga, kar je venomer dobrodošlo, da se posamezniki še tesneje povežejo v skladno celoto," je pojasnil nekdanji trener Domžal. 

"V sredo smo se osredotočili na trening hitrosti, pri katerem nam je s koristnimi napotki pomagal vrhunski strokovnjak za tovrstno pripravo Srđan Đorđević. Sicer pa veliko časa posvečamo sami organizaciji igre, avtomatizmom in na splošno situacijam, ko imamo žogo v svoji posesti," je nadaljeval Elsner. 

"Po napornih treningih v zadnjih treh dneh so fantje nekoliko utrujeni, noge so težke, toda to je povsem normalen pojav, ko se intenzivnost dela poveča. Spodbudna novica je, da se bosta v kratkem moštvu priključila tudi Miškić in Zarifović, ki sta imela določene zdravstvene težave, večjih tovrstnih nevšečnosti pa na vso srečo nimamo. Do nedelje tako ostajamo v Termah Čatež, kjer bomo imeli potreben mir za izvajanje začrtanih delovnih nalog. Glede na pristop in motiv, ki ju fantje vseskozi kažejo na treningih, sem prepričan, da bomo v nadaljevanje jesenskega dela sezone vstopili zelo dobro pripravljeni," je zaključil Elsner. 

Značke: olimpija, elsner

Članki iz rubrike