Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
03.09.2016 09:29:01
Deli članek:

Ekskluzivno: Mandarićev odgovor Vanoliju!

Arsen Perić

Italijanski strokovnjak po odhodu iz slovenske prestolnice ne skriva razočaranja, predsednik Olimpije pojasnjuje razloge zamenjave.

"Izdali so me in me užalili kot človeka!" je v pogovoru za spletno stran udineseblog.it med drugim "udaril" zdaj že nekdanji trener Olimpije Rodolfo Vanoli. O tem, kaj vse še leži na duši razočaranega italijanskega strokovnjaka, smo že poročali, seveda nas je zanimal tudi odziv Milana Mandarića. "Zelo mi je žal, če je res povedal vse to ... Cenim ga kot človeka, saj mi je pomagal osvojiti prvo mesto. To sem povedal več kot zgolj enkrat, a sem hkrati večkrat povedal tudi, da moj želodec preprosto ni več mogel prenašati tega, kako igramo. Ne govorim o rezultatih, o igri. Povsem je izgubil nogometaše, to je bil problem. Igralci so mi rekli, da nimajo dialoga z njim, da ne razumejo, kaj želi od njih," je uvodoma povedal prvi mož aktualnih prvakov.

CELOTEN POGOVOR, V KATEREM JE PREDSEDNIK OLIMPIJE POSTREGEL TUDI Z ZANIMIVO PRISPODOBO O OKROGLEM PUJSU IN PRAVOKOTNI LUKNJI, SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.