i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

KOLUMNE NENAD Reporter.si

(KOMENTAR) O »uglednih akademikih«, Janezu ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

o odpadki v kuhinji ana zontar Njena.si

Ana Žontar čustvena, ne more verjeti

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

rb
rb
0 02.09.2016 17:41:44

Milanič: Z Mezgo nas čaka še kar nekaj dela

Drago Wernig - TAKA
Mariborski strateg Darko Milanič o tem, kakšno je stanje Dejana Mezge in kdaj bi lahko hrvaškega vezista znova videli na delu v vijoličastem dresu.

Po nadvse pomembni zmagi v Areni Petrol, s katero so vijoličasti umirili strasti in si zagotovili pravšnje ozračje med reprezentančnim premorom, je Darko Milanič svojim varovancem namenil prosta dneva. Ekipa se je znova zbrala v sredo, ko se je brez prevelikih pretresov končal tudi prestopni rok.

Mariborčani so si po uspehu v knežjem mestu privoščili krajši oddih, sredi tedna so se znova vrnili v delovni ritem z namenom čim bolje se pripraviti na prihajajoče izzive na domačem prizorišču. Mesec, ki se je začel, bo znova zelo naporen. "Drži, september bo spet poln tekem in tudi s tega vidika je premor dobrodošel. Smo pa takšnega ritma navajeni in prihajajočega cikla preizkušenj se iskreno veselim. Ekipa bo optimalno pripravljena, gremo z optimizmom naprej," poudarja Darko Milanič.Prinesel nam bo kakovost
V teh dneh na treningih pod Kalvarijo ni reprezentantov, moštvu se bodo pridružili v začetku prihodnjega tedna, med igralci, ki so še posebej pod drobnogledom, pa je gotovo Dejan Mezga, ki se je nekoliko presenetljivo vrnil v klub, v katerem je doživljal zvezdne trenutke. Ni skrivnost, da pripravljenost međimurskega vezista ni na želeni ravni.

mezga dw
Drago Wernig - TAKA

"Z njim nas čaka kar nekaj dela, a to je logično, saj od maja ni bil v tekmovalnem ritmu. Ni več mlad, gre za izkušenega igralca, pri določanju obremenitev moramo biti previdni, pametni. Vsekakor pa je igralec, ki nam bo prinesel kakovost, ki jo je pokazal že v svojem prvem obdobju v Mariboru," je pristavil primorski strokovnjak na vijoličasti klopi.

Članki iz rubrike