mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.04.2016 11:33:27

Rasistični incident v Stožicah: Kakšna usoda čaka Marka Nikolića?

www.alesfevzer.com
Izpad Marka Nikolića ob koncu tekme med Olimpijo in Zavrčem odmeva, o njem pa se pogovarjajo tudi vodilni možje zeleno-belih.

"Idiot črni." To sta besedi, ki ju je včeraj ob koncu tekme med Olimpijo in Zavrčem v navalu  besa izrekel Marko Nikolić. Namenil ju je Blessingu Elekeju, in sicer zaradi reakcije Nigerijca ob izenačujočem zadetku.  Namesto da bi Eleke nemudoma stekel proti sredini igrišča, si je vzel kar nekaj časa za slavje, med katerim se je - kako bizarno - celo poškodoval. Nikolića je to vidno razburilo, tako zelo, da je izustil besedi, ki še kako odmevata. Srba obtožujejo rasizma, v Olimpiji pa za zdaj o incidentu še molčijo.

Toda to ne pomeni, da bodo zmaji vse skupaj pometli pod preprogo. Kot smo izvedeli, je bil predsednik Olimpije Milan Mandarić vidno presenečen in celo šokiran ter hkrati tudi zelo razočaran. Po naših informacijah se v tem trenutku vodilni ljudje zeleno-belih za zaprtimi vrati pogovarjajo, kako se odzvati, nekateri pa šušljajo celo o možni uresničitvi najbolj drastičnega scenarija. So torej Nikoliću štete ure? Pa čeprav je v vlogi trenerja Olimpije še brez poraza?

Članki iz rubrike