stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 10.04.2016 21:08:41

Hotićeva mojstrovina za tretjo

Arsen Perić
Tomaž Petrovič in njegovi varovanci so na Bonifiki nadaljevali uspešni niz.

Krčani so na tretjem zaporednem gostovanju še tretjič zmagali. Po slavju v Domžalah in Celju so tri točke odnesli še z Obale. Junak tekme je bil predvsem v prvem polčasu živahni Dino Hotić, ki je tekmo odločil z mojstrskim prostim strelom. Krčani so tako točkovno ujeli šestouvrščene Velenjčane, Koprčanom, ki ostajajo osmi, pa pobegnili že za štiri točke.

V prvem polčasu so bili konkretnejši Krčani, ki so uvodoma dvakrat poskušali prek Luke Volariča, enkrat pa prek Enisa Đurkovića, a so bili vsi trije streli premalo natančni. V 29. minuti pa je z desne strani sprožil Dino Hotić, izkazal pa se je Vjekoslav Tomić. V 35. minuti pa koprski vratar ni imel možnosti. Znova razpoloženi Hotić je namreč izvrstno izvedel prosti strel z več kot 20 metrov in malce z desne strani žogo poslal v zgornji bližnji kot domačih vrat. Žoga je ob tem zadela še prečko in se odbila za golovo črto. Domači navijači niso mogli uživati v predstavi svoje ekipe, saj ta ni niti enkrat ogrozila vrat Krškega, še več, sprožila ni niti enega strela.

krsko ap
Arsen Perić
V drugem polčasu so več napadalne angažiranosti pokazali tudi gostitelji, a le redki streli so pomenili nevarnost za izenačenje. Še najboljši je bil tisti iz 81. minute, ki ga je sprožil Ruben Belima, ko je z roba kazenskega prostora meril za kak meter nenatančno. Krčani v drugem delu niso bili tako ofenzivni, strelov je bilo manj kot v prvem polčasu, pravih priložnosti pa gledalci niso videli. Posledično se tudi izid ni spremenil. 


Koper - Krško 0:1 (0:1)
Koper - Stadion Bonifika. 650 gledalcev. Glavni sodnik: Mitja Žganec (Ljubljana).
Strelec: 0:1 Hotić (35).
LUKA KOPER: Tomić, Jefthon, Datković, Belima, Valencia (od 72. Blatančić), Leko (od 46. Lokaj), Pavić, Horvat, Batur, Niguez (od 81. Štromajer), Jurina.
KRŠKO: Zalokar, Špiler, Volarič (od 90. Drnovšek), Poljanec (od 89. Pavić), Sikošek (od 61. Jakolič), Vuklišević, Gregov, Pušaver, Žinko, Đurković, Hotić.
Rumeni kartoni: Jefthon, Niguez, Belima, Jurina, Lokaj; Sikošek, Vuklišević, Gregov, Drnovšek.
Rdeči kartoni: -

Članki iz rubrike