Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 10.04.2016 19:27:56

Odziv Maribora in Zlatka Zahovića na primer Agima Ibraimija

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović se je odzval na primer Agima Ibraimija, ki je v petek zapustil karanteno in kasneje izjavil, da je bil pregnan iz karantene.

Bolj kot spodrsljaj vodilne Olimpije v teh dneh odmeva primer Agima Ibraimija, ki ga ni bilo v kadru za tekmo z Domžalami. Kot smo razkrili, je makedonski reprezentant zapustil karanteno, predstavniki kluba so se po tekmi z Domžalami zavili v molk.


Prvi je o aferi spregovoril Ibraimi, ki je dvignil ogromno prahu s svojim zapisom na Facebooku: "Človek zmore biti močnejši od zunanje usode in vsak dan stoji pred odločitvijo, ali bo iz svojega trpljenja naredil svoj mir. Preden si ustvarite svoje mnenje, želim pojasniti, da sem bil v to dejanje prisiljen in da sem bil na najbolj nizkoten način pregnan iz karantene s strani enega človeka. Lp, Agim Viola," je na svojem facebooku zapisal Ibraimi.

Zdaj se je na celotno dogajanje odzval športni direktor Maribora Zlatko Zahović: "Primer sodi med naše interne zadeve in v skladu z dosedanjimi načeli NK Maribor bomo tudi v tem primeru vse reševali znotraj družine." Na spletni strani NK Maribor so še zapisali, da je Ibraimi trenutno suspendiran, da ne trenira z ekipo in da ga do  ne bo v kadru za naslednje tekme.

Članki iz rubrike