profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 17.03.2016 11:34:18

Koprčani odgovarjajo Krki: V sodnikih iščete izgovore za poraz!

Grega Wernig
Koprčani sporočajo Novomeščanom, naj ne iščejo v sodnikih izgovorov za poraz na medsebojni tekmi.

Tekma med Krko in Koprom, ki jo je slednji dobil z 1:0, še vedno odmeva. V prvi vrsti zaradi spornih sodniških odločitev, Novomeščani so namreč prepričani, da so bili grobo oškodovani. Toda na Bonifiki jim odgovarjajo, da v sodnikih zgolj iščejo izgovore za poraz.


"Ni lahko sprejeti poraza, vedno se išče razloge zanj oziroma opravičila. Ljudje iz Krke, konkretno kolega Andrej Kastrevec, ki se pritožuje nad razveljavljenima zadetkoma, nima prav. Oba dosežena zadetka Krke sta bila neregularna. To dokazujeta tudi posnetka, oba gola sta bila dosežena iz prepovedanega položaja. Pri drugem golu sta bila dva igralca v prepovedanem položaju, pri prvem pa je bil igralec v prepovedanem položaju, še preden je dobil žogo," je za uradno spletno stran povedal trener Kopra Slavko Matić.

Strokovnjak iz Srbije je še dodal: "Kdor izgubi, se ima pravico jeziti, vseeno pa mislim, da gre po eni strani za prevelik pritisk na sodnike. To zmanjšuje pomen naše zmage proti Krki. V drugem polčasu je prišlo do situacije, ko je imel Boljan skok, žoga ga je zadela v glavo, prišla do Belime, ta je dosegel regularen gol, ki pa je bil razveljavljen. Prekrška ni bilo, pa se nismo pritoževali. Če so bili oni oškodovani, smo bili tudi mi. Mislim, da smo zasluženo zmagali."

Značke: nk-koper, plts

Članki iz rubrike