Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 17.03.2016 08:25:27

Razkrivamo, zakaj Lazović ne igra za Olimpijo: Sporen datum za utemeljen strah

www.alesfevzer.com
Zakaj Danko Lazović ne igra za Olimpijo? Zadeva je precej bolj zapletena, kot se zdi na prvi pogled.

Kar nekaj vprašanj in prav nobenega odgovora. Kaj se dogaja z Dankom Lazovićem? Medtem ko se Olimpija na začetku drugega dela sezone muči v napadu (dva zadetka na treh tekmah), srbski zvezdnik zgolj in samo trenira. Med tekmami nervozno prestopa sem in tja in si grize nohte. Pomagal bi, pa ne more. Še bolj živčen pa je med čakanjem na razrešitev svojega statusa. Ker, kot smo izvedeli, končni epilog ni zgolj stvar čakanja na pridobitev mednarodnega certifikata. Celotna zadeva je precej bolj kompleksna.

Na prvi pogled je bilo vse skupaj zelo preprosto. Danko Lazović je po letu dni na Kitajskem prekinil pogodbo s klubom Beijing Enterprises Group, se preselil v Ljubljano in podpisal za Olimpijo. Ker nekoč tako kvalitetni in tako ugledni ter hkrati tako dobro plačani nogometaši v Slovenijo niso prihajali, se je zdelo, da je zmajem že s tem, da so prepričali Lazovića v sodelovanje, uspelo opraviti najtežje delo. A so se ušteli.



Ko so namreč nekdanjega nogometaša Feyenoorda, PSV-ja, Bayerja iz Leverkusna in ruskega Zenita želeli registrirati, so ugotovili, da so jim Kitajci, če se lahko tako izrazimo, prodali mačka v žaklju. No, seveda jim niso nič prodali, Lazović je z njimi namreč prekinil pogodbo, kar pomeni, da se je v Stožice preselil brez plačila odškodnine. V prenesenem smislu pa so na Kitajskem zadevo dejansko izpeljali na način, s katerim so precej otežili življenje vodilnim ljudem Olimpije. Pogodba med Lazovićem in omenjenim klubom je bila po naših zanesljivih informacijah namreč uradno prekinjena šele ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN!

Članki iz rubrike