Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2016 08:20:41
Deli članek:

Mariborčani komaj čakajo začetek: Na Celju rekorden obisk?

Grega Wernig

Nogometno ozračje se v Mariboru tik pred začetkom drugega dela sezone bliža vrelišču.

Prihod Milivoja Novakovića v Maribor je kakopak še dodatno ogrel nogometno temperaturo v štajerski prestolnici. Utrip v mestu razkriva, da je zanimanje navijačev za spomladansko premiero precej veliko, temu primerno je število prodanih vstopnic za uvodni domači tekmi v drugem delu prvenstva.

Možnost nakupa paketa kart za preizkušnji proti Celju in Olimpiji po nižji ceni je izkoristilo že več tisoč kupcev, zagotoviti si jih je mogoče še vedno. Predprodaja v Vijol'čni Bajti in prek uradne spletne strani mariborskega prvoligaša omogoča nakup paketa za 15 evrov, cena za mladostnike do 15. leta je 8 evrov. Ponudba velja do vključno 26. februarja, na dan tekme s Celjem (27. februarja ob 16.55) bo posamična vstopnica stala 12 oziroma šest evrov, nato se bo začela prodaja posamičnih vstopnic za derbi z Olimpijo (5. marca ob 20.15).

O tem, da bo stadion pod Kalvarijo na obračunu večnih rivalov razprodan, bržčas ni nobenega dvoma, dobri poznavalci nogometnih dogajanj v mestu pod Pohorjem pa menijo, da bi si utegnilo dvoboj z grofi v živo ogledati (vsaj) sedem tisoč gledalcev. In če bo temu res tako, bo padel celo rekord po obiskanosti uvodnih spomladanskih tekem Maribora.