Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.02.2016 10:51:36
Deli članek:

Bo Ibrahimović v naslednji sezoni igral v premier ligi?

Zlatan Ibrahimović je nepogrešljivi član PSG-ja, toda mnogi se sprašujejo, kako dolgo še. Nobena skrivnost ni namreč, da fenomenalnemu Švedu poleti poteče pogodba s Parižani.

In ker kljub 34 letom Ibrahimović še vedno velja za enega najboljših nogometašev na svetu, se seveda poraja vprašanje, kje bo kapetan švedske reprezentance okroglo usnje brcal v prihodnosti. 

Mnogi trdijo, da bo ostal v Parizu, vendar obstajajo tudi številne druge govorice. V zadnjih dneh se je veliko govorilo o tem, da bi lahko odšel celo v kitajsko ligo, kjer bi ga plačali s suhim zlatom, že od nekdaj se pojavljajo govorice, da bi lahko odšel v ZDA, kjer David Beckham v Miamiju ustanavlja nov klub, a zdaj se pojavila nova morebitna destinacija. 

Glede na to, da Ibra velja za nogometaša, ki rad išče nove izzive in ki še raje igra za največje klube na svetu, se zdi, da bi se govorica kaj lahko izkazala za resnično. 

Angleški mediji so namreč v javnost spravili zgodbo, da naj bi si Ibrahimović v naslednji sezoni nase nadel dres Manchester Uniteda, ki ga bo bojda po sezoni prevzel Zlatanov nekdanji trener pri Interju Jose Mourinho

Švedski reprezentant je pred prvim dvobojem osmine finala s Chelseajem priznal, da pogreša Joseja Mourinha, do Portugalca naj bi čutil veliko spoštovanje in glede na to, da naj bi imel kontroverzni portugalski strokovnjak v primeru, da prevzame rdeče vrage, popolnoma proste roke pri izbiri okrepitev, obenem pa naj bi mu v klubu dali precej denarja na razpolago, bi se znalo zgoditi, da bo Ibrahimović po Italiji, Španiji in Franciji zaigral še v četrti izmed petih najmočnejših lig na svetu. To je dosežek, ki je v svetu nogometa izjemno redek.