Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

jz
jz
0 31.01.2016 10:12:12

Mandarić: Pogodba še ni podpisana

Potem, ko je v petek na plan prišla zgodba o tem, da je napadalec slovenske reprezentance Milivoje Novaković tik pred podpisom pogodbe z Olimpijo, je svoje povedal še predsednik zmajev Milan Mandarić.

Na spletnem portalu 24ur.com so poročali, da naj bi bili zmaji po vmesnih zapletih z odličnim napadalcem zelo blizu dogovora o sodelovanju in da naj bi bilo le še vprašanje ur, kdaj bodo tudi uradno potrdili ulov velike ribe.
Potrditev smo hoteli dobiti iz prve roke, iz ust gospoda, ki odloča o tem, kdo bo prišel in kdo odšel iz kluba.

»Dela imamo čez glavo. V zadnjih dneh prestopnega roka poskušamo narediti največ, kar je mogoče,« je dejal predsednik Olimpije Milan Mandarić in nadaljeval: »Glede Novakovića vam lahko povem, da nimamo njegovega podpisa, smo pa z njim vzpostavili dober dialog. In to od prvega dne naprej. Nič ni zaključeno ne na ta ne na drugačen način.«


Kljub vsemu so se pojavile govorice. »Tudi sam sem jih slišal. Morda so nas ljudje videli, ko sva se pogovarjala, in potem prišli do določenih zaključkov. Vse je mogoče – da se dogovorimo ali da se razidemo. Zelo cenim Novakovića in mislim, da bi nam zelo prav prišel izkušen igralec, kot je on. Mislim pa, da je njegova težava v tem, da ima več možnosti,« je o tej temi končal predsednik.

Če bi Novaković res podpisal za zmaje, bi postal že četrta okrepitev vodilnega kluba najboljše slovenske lige v tej sezoni. V Stožice so že prišli Blessing Eleke, Nejc Vidmar in Julius Wobay.

Mandarić pa bi si verjetno zaželel vsaj malce počitka, saj so bili zadnji dnevi precej naporni. »Ne morem si privoščiti oddiha. Rad bi si ga, a ne gre. Ni počitka, dokler traja obnova. Slovenci ste me zasužnjili, in dokler ne naredim nečesa res pomembnega, me ne boste osvobodili,« je v simpatično šaljivem tonu še dodal Mandarić, ki sta se mu, kot kaže, Ljubljana in Olimpija res usedli na dušo.

Članki iz rubrike