Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.01.2016 12:24:13
Deli članek:

Slovo po 130 dneh, Albert Riera že zapustil vrste Zavrča

Drago Wernig - TAKA

Slovenski prvoligaš Zavrč ostal brez svojega največjega zvezdnika v zgodovini kluba.

Ko je prišel, so bili pristaši Zavrča v sedmih nebesih, toda to je bila ljubezen, ki ni trajala dolgo. Albert Riera se je v Haloze preselil septembra, tedaj je bila to novica, ki je odmevala po vsem svetu. V Zavrču so bili prepričani, da bodo s slovitim Špancem mešali štrene na vrhu lestvice, toda čeprav je bivši nogometaš številnih znanih klubov, tudi angleškega velikana Liverpoola, pokazal nekaj prebliskov, bi težko trdili, da je v svojem dosedanjem klubu pustil neizbrisan pečat. Predvsem pa je odšel ekspresno hitro – po vsega 130 dneh.

Da bo skoraj zagotovo odšel, se je vedelo že nekaj časa, praktično od trenutka, ko sta se od Zavrča poslovila nekdanji športni direktor Dušan Petković in trener Slavko Matić. Zdaj je novica o njegovem slovesu dokončno potrjena, potrdila jo je Nogometna zveza Slovenije, ki je sporočila, da sta se obe strani razšli na sporazumen način.

Kako naprej za Riero, ni skrivnost: nekdanji španski reprezentant bo kariero nadaljeval na Primorskem, le vprašanje časa je, kdaj bo uradno predstavljen kot novi član Kopra.