Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Andrej Miljković
Andrej Miljković
22.01.2016 08:58:09
Deli članek:

Kampl ne sili v Madrid: Spoštovanje usluge, priložnosti in zgodovine

Če se ne bo zgodilo kaj povsem nepredvidenega ter v popolnem nasprotju s trenutnim dogajanjem in trenutnimi zagotovili, slovenski reprezentančni vezist v tem prestopnem roku ne bo prestopil iz Bayerja v madridski Atletico.

Čeprav ima na mizi ponudbo vodilne ekipe španskega prvenstva, ki nato 18 mesecev ne bo smela registrirati okrepitev in za katero seveda že uspešno nastopa naš vratar Jan Oblak, bo njegov reprezentančni soigralec Kevin Kampl dal prednost drugim stvarem.Naj bo moderni svet še tako neusmiljen, tudi v njem ima pod črto zadnjo besedo nogometaš.

Če želi neki klub zapustiti in prestopiti v nekega drugega, se v ogromni večini primerov to tudi zgodi. In bi se po naših zelo zanesljivih informacijah tudi tokrat, pri čemer smo na tej točki verjetno že razčistili, za kako zanesljive informacije gre. Če bi Kevin želel oditi v Madrid, se Völler z njim ne bi spustil v vojno, temveč bi se hitro vdal in v blagajno pospravil zajetno kupnino. Zagotovo slovenski rekord 

Kolikšno? Tega podatka nimamo, so pa menda iz Atletica dali zelo jasno vedeti, da je razprava o ceni sekundarnega pomena in da v primeru Bayerjeve pripravljenosti prodati igralca denar ne bo kakšno posebej pereče vprašanje. Iz tega lahko brez posebnih zadržkov sklepamo, da bi šlo za finančno najvišji (in ob tem za enega najbolj odmevnih) slovenski prestop v zgodovini, a tudi po plati Kevinove želje vse kaže na to, da do njega ne bo prišlo.

Kot pravijo naši viri, je Kampl svojim nadrejenim na čelu s Völlerjem celo sporočil, da se v popolnosti strinja z njihovo oceno nastalega položaja, ki pravi, da mora slovenski nogometaš ostati v Leverkusnu. Tako se v preostanku januarskega prestopnega roka Kevin ne bo nagibal k prestopu, kaj šele da bi ga zahteval. Zakaj? Preprosto.


CELOTNO ZGODBO SI PREBERITE V DANAŠNJI ŠTEVILKI EKIPE SN