Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.01.2016 08:34:16
Deli članek:

Bayernova zgodovinska pogodba za ... slušalke!?

Bavarski velikan, znan po izjemno dobrem poslovanju, si je omislil nenavadno, a kajpak zelo donosno sponzorsko pogodbo in opremi igralcev dodal ... slušalke.

V milijonskem poslu (!?) je Bayern dobil ekskluzivnega dobavitelja slušalk, ki jih nogometaši tako zelo radi uporabljajo za poslušanje glasbe, igranje igric na napravah in podobna, njim tako ljuba početja. Sliši se nenavadno, toda posel na tem področju je šel izjemno daleč, Bayern pa je na področju poslovanja vedno znal orati ledino.

Izbira slušalk tako zdaj ne bo več v domeni vsakega posameznega igralca, temveč bodo člani Bayerna obvezani uporabljati slušalke slovite znamke Beats by Dr. Dre, izdelane z vgraviranim logotipom bavarskega kluba. Sporočilo podjetja pravi, da bodo slušalke pomagale zvezdnikom pri pripravah na tekme, Bayern pa je kot prvi klub na svetu potrdil, da ne gre za običajno sponzorsko pogodbo.

"Priprava z glasbo je izjemnega pomena za nogometaše in športnike nasploh. Celo do te mere, da je glasba neločljivo povezana s treningi in pripravami na tekme. Slušalke našega novega partnerja so zato postale del uradne opreme Bayerna," pravi bavarski velikan. Da, prav ste prebrali, del uradne opreme, tako da bo slušalke moral nositi vsakdo, če jih uporablja ali ne!