Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.01.2016 12:01:08
Deli članek:

Googlov poklon: Pogum in srce vas pripeljeta do Oblaka

Kultni spletni brskalnik Google se je poklonil madridskemu Atleticu in njegovim dosežkom v boju z bogatejšima velikanoma.

Atletico že nekaj let kljubuje logiki in se zelo uspešno bori tako z Realom kot z Barcelono, ki bi zaradi finančne mogočnosti morala biti neprimerno močnejša. Madridski rdeče-beli so leta 2014 celo postali senzacionalni prvaki, z našim Janom Oblakom v vratih pa tudi v tem trenutku vodijo v španskem prvenstvu. 

Med tistimi, ki so se temu na tak ali drugačen način poklonili, je tudi omenjeni Google. Če namreč odprete njegovo špansko različico (www.google.es) in odidete na zemljevide (www.google.es/maps), boste lahko preizkusili nekaj izjemnega. Nekaj, kar navdušuje navijače Atletica, a tudi preostali nogometni svet. 

Če ob iskanju po zemljevidih namesto kraja ali ulice napišete preprosto besedno zvezo coraje y corazon (pogum in srce), ki je slogan kluba, vam bo google našel lokacijo stadiona Vicente Calderon in podatke o njem. Ne verjamete? Prepričani smo, da boste poskusili sami in se o vsem skupaj prepričali na lastni koži.