Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.01.2016 16:34:58
Deli članek:

Aleksandar Radosavljević znova v Celju

ALESFEVZER.COM

Iz slovenskega nogometnega prvoligaša Celja so sporočili, da se je v Knežje mesto vrnil nekdanji slovenski reprezentant Aleksandar Radosavljević, ki je postal novi trener mladinskega moštva.

Dolgoletni slovenski reprezentant, ki je trenersko znanje doslej izpopolnjeval na članski klopi ljubljanske Olimpije, je v Celju znan obraz. V celjskem dresu je namreč nastopal med letoma 1999 in 2002, tedaj pa pustil globok pečat, dobre igre pa so mu prinesle tudi prestop v ruskega prvoligaša Šinik. V svoji bogati karieri je nato zastopal še barve Toma iz Tomska, Mure, Larisse, Den Haaga, VVV-Venla, igralsko pot pa je pred letom dni končal pri Olimpiji. Kmalu zatem je pri slednji prevzel vlogo pomočnika trenerja, sezono pa nato zaključil kot prvi strateg ljubljanskega moštva.

"Zelo sem vesel, da sem se vrnil v Celje. Tukaj sem preživel tri čudovite sezone, to mesto pa je praktično moj drugi dom. Ko sem kot nogometaš odhajal iz tega kluba, sem že tedaj dejal, da se enkrat želim vrniti, po dolgih letih pa se je to naposled tudi uresničilo. Ob klicu športnega direktorja Sebastjana Gobca niti nisem veliko razmišljal, saj me je tovrsten izziv zelo zanimal. V Celju se namreč izjemno dobro dela, pogoji so dobri, veliko je tudi obetavnih nogometašev. Moja naloga bo, da jih čim bolje usmerjam in kar se da dobro pripravim za prehod v člansko moštvo," je ob podpisu pogodbe dejal novi prvi mož celjske mladinske selekcije.