Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.12.2015 18:20:08
Deli članek:

Srbski mediji: kandidat za Olimpijo tudi nekdanji trener Partizana

Profimedia

Kdo bo zamenjal Marijana Pušnika na očitno še kako vroči klopi Olimpije?

Marijan Pušnik ni več trener Olimpije, klub je tudi uradno potrdil, da se je Korošec na sporazumen način razšel z vodilnim klubom Prve lige Telekom Slovenije. Navijače seveda najbolj zanimajo razlog za tako nenadno odločitev, hkrati upajo, da bodo čim prej dobili odgovor na to, kdo bo novi trener. Milan Mandarić in Ranko Stojić imata nekaj časa za iskanje, ekipa se bo namreč vnovič zbrala šele na začetku januarja.

Ob tem so se že oglasili v Srbiji, Informer.rs na svoji spletni strani piše, da je eden od kandidatov za prevzem Olimpije tudi Marko Nikolić. Slednjega so srbski mediji z zmaji povezovali že poleti, a tedaj iz te moke ni bilo kruha. Zdaj se omenjeni medij sprašuje, ali je Marko Nikolić že našel klub in dodaja, da je "srbski trener ponovno kandidat za klop Olimpije".

Šele 36-letni Nikolić je najbolj poznan po delu pri beograjskem Partizanu, ki ga je vodil dve leti, marca letos pa dobil nogo, čeprav je tedaj vodil na lestvici srbskega prvenstva. Nikolić je na klopi Partizana vodil 51 tekem, v tem času pa doživel vsega šest porazov. S Stojićem se sicer že pozna, skupaj sta namreč sodelovala pri Radu. Bosta zdaj tudi v Stožicah?