Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.12.2015 17:41:19
Deli članek:

URADNO: Pušnik ni več trener Olimpije

alesfevzer.com

Kar se je napovedovalo, je dobilo dokončno potrditev. Marijan Pušnik ni več trener Olimpije!

Presenetljivo novico so pred nekaj minutami potrdili tudi na uradni strani Olimpije, kjer so sporočili, da so se s 55-letnim koroškim strokovnjakom sporazumno razšli. 

"G. Pušniku se iskreno zahvaljujemo za vse, kar je storil za klub v minulih šestih mesecih. Njegov doprinos k uspehom Olimpije in trenutnemu prvemu mestu na prvenstveni razpredelnici je več kot očiten. V nadaljevanju trenerske kariere mu želimo veliko sreče in uspehov," se je glasilo uradno sporočilo Olimpije, razlogov za prekinitev pogodbe pa niso razkrili.

"Zahvaljujem se predsedniku Milanu Mandariću za izkazano zaupanje, upravi, strokovnemu vodstvu in sodelavcem pa za dobro sodelovanje. Predvsem pa bi se rad zahvalil navijačem za vrnitev na stadion in odlično spodbujanje moštva. Vesel sem, da se klub nahaja na prvem mestu in ima pred najbližjim zasledovalcem tri točke prednosti. Poleg tega smo uspeli ustvariti največji prestop v zgodovini slovenskega nogometa in ljubljanskim navijačem vrniti upanje v nogomet. Želim si, da bi moštvo v spomladanskem delu sezone nadaljevalo v podobnem slogu in na koncu ostalo na prvem mestu prvenstvene razpredelnice," pa je v izjavi za javnost na Olimpijini spletni strani povedal Pušnik.