kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 12.12.2015 09:31:58

Koper nad Maribor z novim predsednikom

Nikola Miljković
Na Bonifiki so izbrali naslednika Anteja Guberca.

Koprski prvoligaš ima po enem mesecu in odstopu prej vodilnih, novo vodstvo. Na skupščini, ki je bila pred tem dvakrat prestavljena, so za novega predsednika in predsednika upravnega odbora soglasno izvolili Valterja Valenčiča, ki je v preteklosti na Bonifiki že deloval. V upravni odbor so kot člane izvolili še Gašparja Gašparja Mišiča, Dejana Škerliča in Gorana Maleniča. Na skupščini so razrešili tudi stari nadzorni odbor, katerega člani so pred časom podali odstopno izjavo, nato pa v nov odbor ponovno izvolili Sebastjana Šika za predsednika ter Damirja Bana in Bojana Babiča za člana.


Skupščine se je udeležil tudi Boris Popović, ki kljub drugačnim napovedim uradno ni prevzel nobene funkcije, vendar ni skrivnost, da je njegova beseda glavna in zadnja. Uvodoma se je zahvalil nekdanjemu predsedniku Anteju Gubercu, ki po županovih besedah klubu še naprej stoji ob strani. Kot je dejal, je bila nadalnja usoda kanarčkov še do včeraj vprašljiva, grozila je celo selitev v peto ligo, vendar je zdaj jasno, da Koper ostaja v prvi ligi. "Naslednje leto želim, da postanemo državni prvaki in da postavimo rekord vseh slovenskih klubov v Evropi," je ob tem v svojem slogu velikopotezno dejal Boris Popović.

Koper je po 21 prvenstvenih krogih v 1. SNL na šestem mestu na lestvici, v nedeljo na Bonifiko v zadnjem jesenskem krogu prihaja aktualni državni prvak Maribor.

Članki iz rubrike