mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 12.12.2015 08:46:56

Agim Ibraimi je počaščen

Drago Wernig - TAKA
Makedonski reprezentant je na poti, da bo pod Kalvarijo prevzel vlogo Marcosa Tavaresa.

Mariborčani so me tednom razkrili prvi okrepitvi. Nova člana sta postala Matej Palčič in Amar Rahmanović, ki sta se medtem že pridružila treningom pod vodstvom Krunoslava Jurčića, nakar so vijoličasti armado svojih navijačev razveselili še bolj - z informacijo, da je Agim Ibraimi podpisal novo pogodbo; trinajstkratnim prvakom je zvestobo obljubil vse do junija 2019.


"Z Ibraimijem imamo dolgoročne načrte. Zelo dolgoročne. Še več, želimo si, da bi v prihodnosti prevzel vlogo Marcosa Tavaresa," je v preteklosti večkrat poudaril Zlatko Zahović. Vmes je njegova napoved malce utonila v pozabo, toda športni direktor ni sedel križem rok, ampak se je lotil dela. In naposled prepričal enega od ljubljencev navijačev, da je podpisal novo pogodbo. Dozdajšnja bi mu potekla poleti 2017, zdaj je obljubil zvestobo vse do junija 2019.



HVALA MARIBORU ZA ZAUPANJE
"Zelo sem zadovoljen. Počaščen. Hvala Mariboru za zaupanje, z veseljem sem podaljšal pogodbo," je povedal makedonski reprezentant, ki je pod Kalvarijo že od sezone 2011/12, do zdaj je za trinajstkratne prvake odigral 161 tekem in dosegel 40 golov, v jesenskem delu prvenstva pa se je med strelce vpisal osemkrat.

NA IGRIŠČE KOT ŠAMPIONI

Novo priložnost, da izboljša izkupiček, bo imel v nedeljo, ko bodo Krunoslav Jurčić in njegovi varovanci gostovali na Bonifiki. "Na tekmo se pripravljamo maksimalno profesionalno, tako je vedno. Ne glede na to, proti komu igramo. Popolnoma jasno je, da bomo v Koper odpotovali z namenom osvojiti ves izkupiček, a se prav tako zavedamo spoznanja, da je pred nami zahtevna preizkušnja, vsak posameznik se bo moral potruditi po najboljših močeh. Prav tako moramo vedeti, da utegnejo biti zadnje tekme tvegane. Vse ekipe si želijo na oddih oditi z zmago, tudi nam bi pomenila ogromno. Na igrišču se moramo postaviti kot šampioni, avtoritativno, in verjamem, da bomo dosegli namen," pravi Agim Ibraimi.

Članki iz rubrike