Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
28.11.2015 15:43:08
Deli članek:

Miran Vuk: Tudi zakonca se spreta, a nato skupaj živita naprej

Grega Wernig

Spomin na zadnjo preizkušnjo med Zavrčem in Mariborom, na kateri so gostitelji po hudi napaki Jasmina Handanovića zmagali z 2:1, vzbuja slabe občutke. Zelo slabe.

Dogajalo se je marsikaj. Tako na tekmi kot po njej, strasti so bile razvnete, z obtožbami je prednjačil alfa in omega prvoligaša iz Haloz. Zlasti na račun Zlatka Zahovića, a Miran Vuk zagotavlja, da on in njegova ekipa v Ljudski vrt prihajata izključno s športnimi motivi.

"Zanima nas nogomet, tekme pod Kalvarijo so vedno praznik. Kar je bilo, smo pozabili. Tudi zakonca se spreta, pa potem skupaj živita naprej. Dogajajo se tudi takšne stvari, na nikogar nismo jezni. Prihajamo na obisk k Mariboru. Na lep stadion in k zelo dobri ekipi. Igrali bomo, kolikor nam bodo gostitelji dovolili, seveda se želimo predstaviti v čim lepši luči. To je naš namen, naj zmaga boljši," je z mirnim glasom pripovedoval prvi mož Zavrča, ki filma ni več želel zavrteti nazaj, zato pa se je pohvalil z novo pridobitvijo v Športnem parku.

"Zasipali smo zbirališče vode, ki je bilo namenjeno za zalivanje, kar nam je omogočilo, da smo podaljšali eno od pomožnih igrišč, kar je za nas pomembna pridobitev."


Prihajamo na obisk k Mariboru. Na lep stadion in k zelo dobri ekipi. Igrali bomo, kolikor nam bodo gostitelji dovolili, seveda se želimo predstaviti v čim lepši luči.