Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
23.11.2015 11:43:49
Deli članek:

Kelhar: Rdeče-beli za Šporarja ne bi bili slaba izbira

Grega Wernig

Na derbiju med Olimpijo in Mariborom se je zbralo tudi precej tujih novinarjev.

Tistim iz Srbije pa sta bila najbolj zanimiva Zlatko Zahović in Dejan Kelhar. Nič presenetljivega, saj je prvi pred leti velik pečat pustil pri Partizanu, drugi pa je s Crveno zvezdo v sezoni 2013/14 osvojil naslov državnega prvaka.

Kelhar se je najprej spomnil časa, ki ga je preživel na stadionu Marakana. Poleg tega je dejal, da spremlja rezultate beograjskih rdeče-belih in je še vedno v stiku z nekaterimi fanti, s katerimi so prišli do težko pričakovanega naslova prvaka. Potem je nekaj besed namenil tudi dvoboju Olimpije in Maribora, po katerem ni bil zadovoljen s točko.

Zelo zanimivo pa je njegovo razmišljanje o junaku sobotnega večera v Stožicah Andražu Šporarju. "Želim mu vse najboljše in da tako kot do zdaj ostane z obema nogama na tleh. Da še naprej dela na treningih in tekmah, potem bo vse prišlo na svoje. Želim mu, da bi daleč segel," je za Mondo dejal steber Olimpijine obrambe.

Grega Wernig

Šporar v Beogradu nikakor ni neznanka, Crvena zvezda ga je poleti želela zvabiti v svoje vrste, vendar do prestopa ni prišlo. "Mislim, da je za vsakega igralca dobro, da bi vsaj pol sezone odigral na Marakani. Da občuti pritisk in se nanj navadi. Ne bi bilo slabo zanj, če bi odšel v Zvezdo," je še povedal Kelhar.