900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.10.2015 22:16:14

Pušnik: O Mariboru od četrtka

alesfevzer.com
Koroški strokovnjak na ljubljanski klopi noče prehitevati dogodkov.

Nogometaši Olimpije so se z Bonifike vrnili zadovoljni. Z novimi pomembnimi točkami. "V prvi vrsti bi čestital fantom za veliko borbenost in zmago. Na Bonifiki je zelo težko igrati, saj je Koper vselej neugoden nasprotnik. V prvem polčasu nismo bili pravi, preveč je bilo napak pri oddajanju žoge, medtem ko smo v obrambi nekajkrat 'zaspali'. V nadaljevanju smo nekoliko dvignili raven igre, prišli do drugega zadetka, ki nam je na koncu prinesel zelo pomembno zmago. Tokrat nas je med drugim rešila individualna kakovost Hentya," o zmagi v Kopru pravi strateg zmajev Marijan Pušnik, ki je 10. prvenstveno zmago Olimpije posvetil predsedniku kluba.

USPEŠNI V OBEH TEKMOVANJIH


Že v sredo zeleno-bele čaka naslednji izziv, v Stožicah se bodo na prvi četrtfinalni pokalni tekmi pomerili s Celjani. "Za nas je pokalno tekmovanje enako pomembno kot nastopanje v državnem prvenstvu. Če želimo nekega dne postati stalnica v vrhu slovenskega nogometa, potem moramo stremeti k uspešnosti v obeh domačih tekmovanjih. Celje zagotovo ne bomo podcenjevali, saj gre za mlado in nadarjeno moštvo, ki lahko preseneti v vsakem trenutku. Naš cilj pa je jasen, uvrstitev v polfinale pokala," je povedal izkušeni Korošec na ljubljanski klopi.

LEPO JE, DA SE VELIKO GOVORI
Po obračunu z grofi je na sporedu večni derbi. "Vsaka tekma je zgodba zase. To ponavljam od uvodnega obračuna z Gorico, saj se ti v nasprotnem lahko hitro kaj zalomi. Zame osebno je zdaj v mislih zgolj tekma s Celjem. Maribor pride na vrsto od četrtka dalje, ko bomo podrobneje analizirali njihove zadnje prvenstvene tekme. Lepo je, da se o klubskem nogometu na sončni strani Alp v zadnjem času veliko govori in spremlja, a mi smo osredotočeni na vsako tekmo posebej," poudarja Marijan Pušnik.

Članki iz rubrike