Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.10.2015 18:03:12
Deli članek:

Če ne bi bilo Kolarova in Ivanovića ...

Reuters

Dvoboj Srbije in Albanije iz lanskega leta še vedno odmeva. Tokrat je v enem izmed intervjujev kapetan albanske izbrane vrste pojasnil, kaj se je dogajalo na stadionu Partizana.

Več kot leto dni je minilo od prvega obračuna Srbije in Albanije v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo prihodnje leto v Franciji. Tja so se senzacionalno uvrstili Albanci, medtem ko so Srbi tudi z nekaj odvzetimi točkami skupinski del tekmovanja končali na predzadnjem mestu. 

Tudi po letu dni pa dvoboj še vedno odmeva. Tokrat je Lorik Cana, kapetan Albancev razkril, da če ne bi bilo pomoči srbskih nogometašev, ne ve, kaj vse bi se lahko zgodilo. "Najbolj mi je žal srbskih nogometašev, ki niso nikoli izzivali in iskali težav," je dejal Cana, ki je nato pohvalil Srbe in njihovo obnašanje takoj po prekinitvi prvega medsebojnega dvoboja. "Če nas ne bi zaščitila Kolarov in Ivanović, vprašanje kaj bi se zgodilo. Kaj dobrega zagotovo ne," je še povedal kapetan reprezentance, ki se je prvič v zgodovini uvrstila na evropsko prvenstvo. 

vszi

Še enkrat več lahko rečemo, da je na nek način zmagal nogomet, čeprav je bila situacija izpred leta dni zelo specifična in kontroverzna. Pomembno je, da se je tudi zadnje srečanje končalo brez izgredov in incidentov

Reuters