Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 03.08.2015 17:25:38

V Ljubljano prihaja Brazilec iz Fluminenseja

Arsen Perić
Že v kratkem naj bi Olimpija javnosti predstavila novo okrepitev, šušlja se, da v Ljubljano prihaja nogometaš iz Brazilije.

Po bolečem porazu z Domžalami je Milan Mandarić sporočil, da se bo Olimpija že v kratkem še dodatno okrepila. Že v tem tednu bi lahko v Stožice prišla vsaj dva novinca, kot smo izvedeli, bo novi član zeleno-belih postal tudi nogometaš iz Brazilije. Generalni direktor Ranko Stojić je na svoji predstavitveni tiskovni konferenci napovedal, da bodo v slovensko prestolnico bržčas prišli tudi nekateri tujci, omenjal je nogometaša iz Argentine, a očitno sta skupaj z Mandarićem novo okrepitev našla v sosednji Braziliji.


Kdo je neznani Brazilec, ostaja zavito v meglico skrivnosti. Toda izvedeli smo, da je doslej igral za Fluminense, torej enega bolj kultnih brazilskih klubov, ki je bil štirikrat tudi državni prvak. V tem trenutku njegov dres nosi kar nekaj znanih nogometašev, tudi nekoč najboljši igralec na svetu Ronaldinho, a jasno slednjega v Ljubljani ne gre pričakovati. Kakor tudi ne Freda, dolgoletnega reprezentančnega napadalca, pa še kdo bi se bržčas našel.

Skratka, obeta se zanimiv prihod v slovensko prvenstvo, in prepričani smo, da navijači Olimpije komaj čakajo, da postane jasno, kdo bo okrepil njim ljubljeni klub.

Članki iz rubrike