Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.01.2015 16:35:55
Deli članek:

Allegri ali Pogba? Kdo je natančnejši? (video)

Reuters

Kaj se zgodi, ko se na treningu pomerita najboljši nogometaš ekipe in trener?

Na treningu Juventusa je prišlo do zelo zanimivega dvoboja. V igri ciljanja v tarčo sta se pomerila najbolj vroči nogometaš črno-belih in eden najbolj vročih nogometašev nasploh Paul Pogba in strateg stare dame Massimiliano Allegri.

Pravila igre so bila preprosta. Tekmovalca sta morala zadeti tarčo - majhen gol iz določene oddaljenosti, pri tem pa je morala žoga pasti v mrežo, brez da bi se pred golovo črto odbila od tal.

Trener Juventusa je dvoboj vzel zelo resno. Ves čas je s "trash talkom", kot v ZDA pravijo izzivalnemu govorjenju naperjenemu proti svojemu rivalu, malce provociral Pogbaja. "Poglej ga Paul, nov zadetek. Koliko je rezultat Paul? Paul, vsakič ko zabiješ zadetek, ti vrnem z isto mero."

Francoski reprezentant je bil precej bolj miren. Z nasmehom se je lotil tekmovanja, kamermanu pa je v enem trenutku rekel: "Saj ne smem zmagati. Kdo je že videl, da trener premaga igralca?"

In Pogba ga res ni premagal. Po majhnem zapletu s štetjem, ko je Pogba trdil eno, Allegri pa drugo, se je italijanski strateg odločil, da je zmagal s 5:2.

V priloženem videoposnetku si lahko ogledate dvoboj Francoza in Italijana.