IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

rb
rb
0 15.01.2015 17:40:17

Volaš: Lepo je spet zadeti v vijoličastem

Drago Wernig - TAKA
Prvaki po prvi prijateljski preizkušnji nadaljujejo priprave v Moravskih Toplicah.

Za Mariborčani je prva prijateljska tekma po začetku priprav. Na igrišču z umetno travo z ZTE-jem niso imeli pretiranih težav, madžarskega drugoligaša iz Zalaegerszega so premagali s 4:0. Navkljub temu, da so zaradi takšnih in drugačnih razlogov manjkali Šuler, Viler, Stojanović, Mejač, Filipović, Sallalich, Mendy in Biton.

"Tekaško smo bili dobri in izpolnili zahteve. Smo na pravi poti. Razumljivo so se pojavljale tudi določene pomanjkljivosti, kar pa je pričakovano glede na trenutno obdobje. Čeprav je bilo treba precej kombinirati, da smo sestavili ekipo, je prva preizkušnja uspela. Upamo pa, da bomo iz dneva v dan v boljšem stanju, da bodo tisti, ki so manjkali, okrevali po bolezni, tako da bi predvidene aktivnosti nadaljevali brez zapletov," je po uvodni preizkušnji dejal Ante Šimundža.



Priložnost je dobilo 22 igralcev. Tudi Erik Janža in Dalibor Volaš, ki je vrnitev zaznamoval z golom: "Vsak je pomemben, sploh za nas napadalce. Vesel sem vsakega zadetka, tudi tega. Lepo je spet zadeti v vijoličastem, naj se tako nadaljuje. Tekma je vedno lepša od treningov, še posebej v tem delu priprav, ki je res zahteven, saj veliko delamo na nabiranju telesne moči. Rezultat sicer ni v ospredju, a smo se potrudili, odigrali dobro in visoko zmagali."

Prvaki zdaj nadaljujejo priprave v Moravskih Toplicah, v soboto jih v Kidričevem čaka druga prijateljska tekma, na nasprotni strani bo domači drugoligaš Aluminij.

Članki iz rubrike