nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 23.10.2014 13:29:15

Puč v slačilnici? Zahović v skrbeh

Grega Wernig
Zlatko Zahović brez dlake na jeziku razkril, kaj ga skrbi. In to ni visok poraz v Londonu ...

Mariborčani so se v sredo popoldne vrnili v svoj svet. Po Chelseaju je njihova stvarnost Zavrč, z zasedbo iz Haloz se bodo v soboto pomerili v najstarejšem slovenskem mestu. Dejstvo je, da je tekma za vijoličaste izjemnega pomena, v prvenstvu so doslej izgubili preveč točk, nadaljnji spodrsljaji so tako rekoč strogo prepovedani. V nasprotnem primeru bo blišč lige prvakov v prihodnji sezoni nemogoča misija.

Visok poraz na Stamford Bridgeu športnega direktorja Zlatka Zahovića ni vrgel iz tira. "Vse je v redu. Dosegli smo celo več, kot smo pred začetkom tekmovanja pričakovali. Imamo dve točki, kolikor jih denimo ima tudi Manchester City. Fantom vsa čast za doslej storjeno, zaslužijo si vse pohvale," pravi vplivni funkcionar, ki ga ne skrbijo niti rezultati v prvenstvu: "Ne, ne skrbijo me. Vedeli smo, da bomo ob ligi prvakov doma imeli težave, da bomo trpeli, zato pa me skrbi nekaj drugega ..." Kaj? "Za seboj imam 23 let slačilnic, to je več kot pol mojega življenja. In kar vidim zdaj, je edino, kar me skrbi," je odvrnil Zlatko Zahović. Kakopak smo želeli slišati še kaj več.



"Imamo tri kapetane, Tavaresa, Handanovića in Mertlja, in še nekaj neuradnih - na njih  je klub ponosen -, ki so vodili športno politiko in slačilnico. Še zlasti Marcos Tavares, ki je ikona kluba, katerega glas se želi v slačilnici slišati in spoštovati. Z njegovimi igralskimi sposobnostmi in zlasti človeškimi lastnostmi, je bila slačilnica vedno vodena vrhunsko. In klub bo storil vse, da ga bo zaščitil, da bo njegova beseda še naprej prva in zadnja," je povedal športni direktor dvanajstkratnih slovenskih prvakov

Bolj konkreten ni želel biti, odgovorov na dodatna vprašanja nismo dobili, a po teh besedah je pač nemogoče prezreti, da glavno vlogo očitno namerava prevzeti nekdo drug.

Članki iz rubrike