901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

jb
jb
0 23.10.2014 08:52:23

Najbolj je zagrabil Southampton

Profimedia
Ni skrivnost, da se za Petra Stojanovića iz Maribora še kako zanimajo tudi v Angliji.

O tem, da je Petar Stojanović po zaslugi izjemnih iger, s katerimi navdušuje v sezoni 2014/15, nase opozoril številne tuje klube, smo že pisali. Menda ga opazujeta italijanska velikana Roma in Milan, pa tudi serija angleških prvoligašev na čelu z nesramno bogatim Manchester Cityjem. V torek zvečer je mladega Ljubljančana na stadionu Stamford Bridge menda spremljalo še precej več klubov iz elitne premier lige, toda po naših informacijah je za bočnega nogometaša "zagrabil" predvsem en – Southampton. Gre za klub, h kateremu se je poleti že preselil 16-letni Oskar Cvjetičanin, ki je pred tem igral za Domžale, nasploh pa za kolektiv, ki je znan po odličnem delu z mladimi.

HIT NOVE SEZONE


V akademiji Southamptona so se vrlin izučili številni znani obrazi, tudi angleški reprezentanti Adam Lallana, Calum Chambers, Alex Oxlade-Chamberlain in Theo Walcott ter seveda Valižan Gareth Bale, ki navdušuje v dresu madridskega Reala. Seznam nogometašev, ki so v zadnjih letih vzklili na stadionu St Mary's, je dejansko zelo dolg, klubu pa gre v tej sezoni spet odlično od nog, čeprav je prodal plejado najboljših, poleg Lallane in Chambersa še Dejana Lovrena, Rickia Lamberta in Luka Shawa. Trener Ronald Koeman in njegova spremenjena zasedba je v tem trenutku prvi hit premier lige, na lestvici zaseda celo visoko tretje mesto. Skratka, pri Southamptonu res dobro delajo, tudi denarja pa jim po zaslugi bogatih švicarskih lastnikov ne manjka. Morebiten nakup Stojanovića bi bil zanj majhen zalogaj, vprašanje je seveda le, če se bodo dejansko odločili za naslednji korak.

TUDI V LJUDSKEM VRTU
Kot smo izvedeli, bo Southampton svoje oglednike poslal tudi na povratno tekmo lige prvakov med Mariborom in Chelseajem, ki bo v Ljudskem vrtu na sporedu 5. novembra.

Članki iz rubrike