20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
0 29.08.2014 22:34:20

Ibraimi: Zanima me le liga prvakov z Mariborom

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasta desetica pravi, da so nekateri otoški mediji njegove izjave po tekmi v Glasgowu malce priredili po svoje.
"Čeprav sem pred kratkim podpisal novo pogodbo, pa bi se lahko vse spremenilo. Če bi se mi ponudila še ena priložnost za prestop v Celtic, potem bi moral razmisliti o tem. Kot je dejal že naš direktor: naše tekme si v eni sezoni ogleda 60.000 ljudi, toliko jih je na eni tekmi Celtica. Toda to so stvari za direktorje in trenerje. Saj veste, kako to poteka. Najprej mora vse na papir, šele nato igralec izve za prestop."

To je izjava Agima Ibraimija, ki jo je objavil Daily Record, povzeli smo jo tudi na naši spletni strani. Po pričakovanjih je dvignila precej prahu, navijači slovenskih prvakov so bili na nogah, čeprav smo nemudoma opozorili, da previdnost nikakor ni odveč. Ker da ne moremo izključiti možnosti, da so Otočani morda vendarle kaj zamolčali, ali besede makedonskega reprezentanta vsaj malce priredili. In ob tem dodali, da nestrpno čakamo na odgovor iz Ljudskega vrta, odzval se je kar glavni igralec zgodbe. "Drži, da sem se po tekmi v Glasgowu pogovarjal z nekaj tamkajšnjimi novinarji, toda da bi ob morebitni vnovični ponudbi Celtica moral razmisliti, tega nisem povedal," se je odzval Agim Ibraimi.


"Mogoče kdaj drugič, zdaj, v tem trenutku, nikakor ne. Iz preprostega razloga, ker je Maribor v ligi prvakov. Še nikoli nisem igral na tako visoki ravni, to je velika priložnost. Tako za celotno ekipo, kot zame. Z Mariborom hočem igrati v ligi prvakov, drugo me ne zanima. Osredotočen sem zgolj in samo na svoje obveznosti v Ljudskem vrtu," je za Ekipo24 dejal virtuoz iz Tetova.

K temu dodajmo, da smo takšne misli Agima Ibraimija ob podrobnejšem prebiranju zasledili tudi v posameznih otoških medijih.

Članki iz rubrike