franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
0 28.08.2014 15:15:29

Omladič jim je dal krila

Arsen Perić
Po zmagi z 2:1 na Bonifiki v zmajevem gnezdu razumljivo prevladuje zadovoljstvo, že v soboto je na vrsti gostovanje v knežjem mestu.

»Vedeli smo, da nas čaka izjemno težko srečanje. Koprčani so bili pod velikim pritiskom, saj so v sezono krenili z nekaterimi nepričakovanimi porazi. Zgodnji zadetek Nika Omladiča nam je dal krila, v nadaljevanju pa smo odigrali taktično izjemno dovršeno, posledica je bila še drugi zadetek Andraža Šporarja. Fantom lahko samo čestitam na veliki borbenosti in želji po zmagi. Ravno slednja je bila po mojem mnenju eden od glavnih razlogov za zelo pomembne točke na Bonifiki«, je po srečanju v Kopru dejal Darko Karapetrović, ki pa je z mislimi že pri naslednjemu tekmecu.


V soboto zmaji odhajajo v Areno Petrol. »Tekme si sledijo v zgoščenem ritmu, tako da nimamo veliko časa za veselje. Vsekakor bodo nove točke dovolj velik motiv, da se za dvoboj v Celju čim bolje pripravimo. Pred nami je morda še težje gostovanje, kot je bilo v Kopru. Celjani so se v uvodnih šestih preizkušnjah predstavili kot nadarjeno moštvo, ki v vsakem trenutku ve, kaj hoče. Mi pa smo osredotočeni na vsakodnevne izboljšave v naši igri in, če bomo v tekmo vstopili na podoben način kot v Kopru, se lahko nadejamo ugodnemu razpletu,« pravi trener zmajev.

 

Andraž Šporar je v 77. minuti po podaji Mirana Burgiča zapečatil koprsko usodo: »Pomembne so točke, vse ostalo bo šlo hitro v pozabo. Odigrali smo dobro tekmo, taktično smo večji del srečanja odlično stali na igrišču in bili nagrajeni z novo zmago. Doseženi zadetki so posledica organizirane in kolektivne igre moštva. Jasno je, da sem vesel svojega zadetka, a še bolj pomembno je, da smo zmagali na za nas venomer neugodnem terenu. Življenje teče dalje, že v soboto je pred nami nov izziv, ki se ga moramo lotiti z enako željo, motivom in odgovornostjo v igri.«

Članki iz rubrike