Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
28.08.2014 11:13:01
Deli članek:

Kaj še sledi, če je bila pa že večer prej norišnica

vszi

Dalmatinci temu pravijo karusel, pri nas bi temu rekli povorka oziroma parada. Dan pred tekmo je na stotine navijačev Hajduka krenilo v pohod po ulicah Splita.

Torcida se je na "sprehod" po mestu podala opremljena z raznoraznimi navijaškim artikli, zadnja postaja tega navijaškega marša pa je bila pred hotelom Atrium, kjer so nameščeni nogometaši Dnipra. Nogometaši Dnipra, ki predstavljajo zadnjo oviro Hajduku na poti v ligo Evropa. Nogometaši Dnipra, ki so dan pre tekmo v najboljšem primeru morda ujeli kakšno uro, dve spanca. "Moji soigralci česa takšnega še niso doživeli. Nikjer. Zdaj me sprašujejo kako bo šele na stadionu, ko je že večer pred tekmo takole," je dejal Nikola Kalinić, Hajdukovec na začasnem delu v ukrajinski ekipi.

Sicer pa slika, oziroma v tem primeru video, pove več kot pa tisoč besed.

PS: Dnipro je prvo tekmo dobil z 2:1, že po prihodu domov pa je nogometaše Hajudka na letališču pričakala množica navijačev. Nocoj se v mestu pod Marjanom obeta pravi spektakel, karte so bile dobesedno razgrabljene, Ukrajinci pa se upravičeno sprašujejo kaj jih čaka v peklu Poljuda.