Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
18.08.2014 19:14:04
Deli članek:

Ibraimi po Celticu na Otok?

Drago Wernig - TAKA

Za usluge makedonskega reprezentanta se zanimata Southampton in Newcastle.

Dopoldne so iz Ljudskega vrta sporočili, da so z Agimom Ibraimijem podaljšali pogodbo o sodelovanju še za nadaljnji dve leti (dozdajšnja je bila veljavna do konca sezone) oziroma vse do poletja 2017. Navijači Maribora so nad informacijo kakopak navdušeni, toda to seveda nikakor ne pomeni, da bo makedonski reprezentant pod Kalvarijo ostal tako dolgo. Še več, utegne se zgoditi, da bo vijoličasto družino zapustil že to poletje.

Angleški mediji namreč poročajo, da se za njegove usluge zanimata dva kluba iz premier lige, in sicer Southampton in Newcastle, predvsem svetniki so menda zelo vztrajni. In kar je nadvse pomembno, plačilno sposobni. Southampton je samo v tem prestopnem roku s prodajo igralcev zaslužil že 115 milijonov evrov, za nove moči je doslej odštel 36 milijonov, denarja je torej še vedno dovolj.

Kakšna bo nadaljnja usoda Agima Ibraimija, bo gotovo odvisno tudi od razpleta zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov, vsekakor pa lahko z gotovostjo napovemo, da se iz Ljudskega vrta obeta nov rekorden prestop, z novo pogodbo je seveda višja tudi odškodnina. Edino vprašanje je - kdaj?