Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.08.2014 12:38:41
Deli članek:

United in Sporting dosegla dogovor

vszi

Argentinski branilec Marcos Rojo, ki je nase opozoril tudi na letošnjem svetovnem prvenstvu v Braziliji, bo v novi sezoni branil barve Manchester Uniteda.

Novi član Manchester Uniteda je bil zadnji dve leti član Sportinga iz Lizbone, Portugalci pa naj bi v zameno prejeli 20 milijonov evrov odškodnine in Nanija. Slednjega je pred leti Manchester kupil prav od Sportinga, tokrat bo v Lizobni preživel eno sezono kot posojen igralec, večina njegove plače pa bo še zmeraj na plečih kluba iz Old Trafforda.

Na drugi strani pa se je 24-letnemu branilcu, ki je moral na svetovnem prvenstvu v Braziliji z Argentino v finalu priznati premoč Nemčiji, uresničila velika želja po selitvi v katerega od evropskih velikanov.

Pred dnevi je v želji po čimprejšnji selitvi k Unitedu celo bojkotiral trening Sportinga, toda za to potezo se je še pred odhodom opravičil: "Obžalujem kar se je zgodilo. Storil bom vse, da bi popravil nastalo škodo. Odzval sem se zelo vročeglavo, kar ni bilo prav. Sporting me je vzel k sebi, ko sem preživljal težke čase in dolgujem mu lahko le zahvalo," se je s pepelom posul 24-letni Rojo.