Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.09.2024 13:26:56
Deli članek:

Z Olimpijo poslušati himno lige prvakov na Bernabeuu, trener zmajev z razkritjem, ki osupne

alesfevzer.com

Trener Olimpije Victor Sanchez je pravi hit na slovenski nogometni sceni, z Olimpijo sploh še ne pozna grenkobe poraza.

Precej je bilo skeptikov, ki so dvomili v uspeh Victorja Sancheza na klopi Olimpije. Španski strateg je bil v deželi na sončni strani Alp le malo znan, izkušenj iz tujine je imel bore malo, že po prvih prijateljskih izkušnjah pa se je izkazalo, da je Olimpija naredila velik in dober posel.

Nekaj mesecev kasneje je Victor v Ljubljani spisal pravo nogometno pravljico, Olimpija kljub evropskim preizkušnjam pod njegovim vodstvom sploh ne pozna grenkobe poraza, njegovi cilji z ljubljanskim prvoligašem pa so še precej večji.

V pogovoru za španski športni medij As je spregovoril na dolgo in široko o svoji novi ekipi, pohvalil svoje varovance, o dotaknil se je tudi odličnega vzdušja v slačilnici, Ljubljano pa bo zagotovo navdušil z razkritjem o svojih ciljih.

"Kot trener Olimpije poslušati himno lige prvakov na stadionu madridskega Reala? Seveda!To so sanje predsednika. Ko mi je to dejal, se mi je zdelo odlično, saj imam tudi sam zelo visoke ambicije. Sijajno bi bilo, če bi mi to uspelo z Olimpijo. Ampak moramo iti korak za korakom," je v pogovoru za As dejal Sanchez in zaključil: "Trenutno se vidim v Ljubljani in v boju za naslov prvaka. To me žene naprej, ampak seveda z nogami trdno na tleh."