Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.09.2024 09:38:09
Deli članek:

Šeško po maratonskem podpisovanju in fotografiranju z norim opravičilom navijačem (video)

Martin Metelko

Benjamin Šeško je še dolgo po tekmi razveseljeval navijače v Stožicah. Po treh zadetkih je delil številne avtograme in delal selfieje.

Strelec kar treh zadetkov na tekmi proti Kazahstanu Benjamin Šeško je pred domačimi navijači v Stožicah zablestel v polnem sijaju. Vse skupaj se je začelo s prelepim zadetkom v 23. minuti tekme, v polno je zadel v 28. minuti, piko na i pa je postavil v 63. minuti tekme, ko je še tretjič premagal kazahstanskega vratarja. 

Nič manj pa ni bil razpoložen niti po tekmi, ko je še pol ure po zadnjem sodnikovem žvižgu potrpežljivo in z nasmehom na obrazu podpisoval avtograme, se fotografiral z mladimi in malo manj mladimi navijači, ki so prišli navijat v Stožice. In to je trajalo tako dolgo, dokler ga pri tem ni prekinil selektor Matjaž Kek in ga poslal pod tuš. 

"Podpisovanje in fotografiranje mi je zelo pomembno, tudi sam sem si kot otrok želel delati 'selfieje' z drugimi nogometaši. Jaz se bom vedno trudil, da bom bom naredil čim več selfiejev in sem čim večkrat podpisal. Je pa čedalje več ljudi, ne morem ustreči vsem. Se opravičujem vsem, ampak dajem svoj maksimum," je povedal Šeško.