Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.09.2024 10:52:10
Deli članek:

Katero tekmo je gledal sloviti Romano? Zapis o Šešku razburil Slovence, ne boste verjeli ...

Profimedia

Tudi največji mojstri se motijo, mar ne?

Fabrizio Romano velja za velikega nogometnega poznavalca, na družabnih omrežjih ga spremljal več deset milijonov ljudi, ki pogosto lahko berejo tudi o slovenskemu nogometnemu zvezdniku Benjaminu Šešku. Romano je bil eden prvih, ki je poročal o njegovih prestopih in podaljšanjih pogodbe, znotraj Slovenčevega tabora ima očitno zelo zanesljive vire, tokrat pa se je tudi njemu pripetila napaka.

Niti Italijan ni mogel mimo izjemne predstave Šeška na tekmi v Stožicah, ko je Slovenija po zaslugi člana Leipziga s 3:0 premagala Kazahstan, po koncu tekme pa je na omrežju X zapisal: "Trije zadetki na dveh tekmah za Slovenijo v letošnji sezoni, danes proti Kazahstanu dva zadetka. Do tega trenutka trije zadetki za reprezentanco in trije za klub."

Vse lepo in prav, ampak vprašanje je, katero tekmo je gledal Romano. Šeško je proti Kazahstanu dosegel tri zadetke, če prištejemo še zadetek, ki ga je na prejšnji tekmi dosegel proti Avstriji, pa je na dveh reprezentančnih tekmah v novi izvedbi lige narodov skupno dosegel štiri gole.