Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2024 02:57:53
Deli članek:

Ronaldo doživel hud udarec, potem pa je razočaran poskrbel za škandal

Cristiano Ronaldo bo začetek nove sezone bržčas hitro potisnil v pozabo. S svojim Al Nasrom je namreč grdo izgubil tekmo za savdski superpokal. Tekmec Al Hilal je bil boljši s kar 4:1.

Sobotni večer se je sicer za portugalskega zvezdnika začel dobro. Z njegovim zadetkom je namreč Al Nasr vodil z 1:0 in to je bil tudi rezultat prvega polčasa. Nadaljevanje obračuna je bilo povsem drugačno, vse skupaj se je postavilo na glavo.

Ronalda sta pravzaprav pokopala Srba. Za nasprotno moštvo je namreč dvakrat zadel Aleksandar Mitrović, enkrat pa Sergej Milinković-Savić. Zadnji žebelj v krsto Ronalda in soigralcev je zabil Brazilec Malcom. Zanimivo, vsi štirje zadetki so bili doseženi v pičlih 17 minutah - med 55. in 72. minuto.

Ko je Mitrović dosegel svoj drugi zadetek in vodstvo Al Hilala povišal na 3:1, so kamere ujele Ronalda, kako z rokami nakazuje, da je vsega konec, da njegova ekipa pač nima več možnosti. Več kot očitno je njegova motivacija za nadaljevanje tekme zgrmela v globok prepad.

A tu se njegove frustracije še niso končale. Po koncu tekme ga je živčnost premagala, tako da je nešportno odvihral v slačilnico, ni čestital tekmecu, se požvižgal na slavnostno podelitev in celo zavrnil srebrno kolajno.