severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

Domagoj Ivanković Njena.si

Josip iz Botrov nasmejan, z ženo srečna na svojem

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

nu
nu
36 15.05.2024 05:56:26

Bizarne scene! Navijali za poraz svojega kluba, kar je naredil trener, močno odmeva (video)

Profimedia
Nogometaši Manchester Cityja so v zaostali tekmi 34. kroga angleškega prvenstva premagali Tottenham z 2:0 ter se s tremi točkami zavihteli na vrh premier lige. Zdaj imajo po 37 odigranih tekmah 88 točk, Arsenal pa dve manj.

Potem ko so gostje imeli terensko premoč v prvem delu, a je bila jalova, so v drugem hitro prišli do vodstva. Po podaji Kevina De Bruyneja z desne strani je bil pred golom osamljen prvi zvezdnik Cityja Erling Haaland, ki mu z dveh metrov ni bilo težko potisniti žoge v mrežo.V 63. minuti se je po trčenju z Romerom poškodoval vratar Cityja Ederson, nekaj minut zatem ga je zamenjal Stefan Ortega.

Ta je imel kar precej dela, da je ohranil mrežo nedotaknjeno, saj so Londončani silovito pritisnili. Najbolj nevaren je bil Heung-Min Son v 87. minuti. Potem pa je Haaland v sodnikovem dodatku izkoristil enajstmetrovko po prekršku Pedra Porra nad Chrisom Cavanaghom ter dokončno potrdil dragocene tri točke za City, ki tako pred zadnjim krogom sam odloča o naslovu prvaka.

Tekma je bil izjemno bizarna, saj so navijači Tottenhama v veliki meri navijali poraz svoje ekipe, da bi s tem mestnemu rivalu preprečili osvojitev naslova, pa čeprav je to pomenilo, da so sami ostali brez mesta v ligi prvakov. Med tekmo je znorel tudi trener Tottenahama  Ange Postecoglou, ki je verbalno obračunal z navijačem, ki mu je ves čas pregovarjal, naj izgubi tekmo, po tekmi pa je priznal, da je v tem klubu glede na razmišljanje navijačev marsikaj narobe ...

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike