1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
4 10.04.2024 08:50:36

Kaj pa to!? Branilec Arsenala je prijel žogo v kazenskem prostoru, sodnik pa nič! Njegova razlaga je osupnila Nemce! (video)

Na prvi četrtfinalni tekmi lige med Arsenalom in Bayernom je prišlo do nenavadnega dogodka.

Torkovi tekmi lige prvakov sta prinesli ogromno vznemirjenja in skupno 10 golov ter še nobene odločitve. Obe tekmi sta se namreč končali brez zmagovalca. Real je doma remiziral s Cityjem (3:3), tekma v Londonu pa se je končala z 2:2. 

Ogromno prahu je dvignila poteza s sredine drugega polčasa, ko je Bayern vodil z 2:1. Branilec Londončanov Gabriel je namreč po tem, ko mu je vratar David Raya podal, žogo prijel z rokama in jo popravil. Pri tem  švedski sodnik Glenn Nyberg ni dosodil enajstmetrovke, kar je še dodatno razjezilo Nemce. Trener Bavarcev Thomas Tuchel je na novinarski konferenci razkril, kakšna je bila sodnikova razlaga za to, da ni pokazal na belo točko, kar bi jo po vseh pravilih moral.

"Čutim, da je veliko sodniških odločitev ni šlo v našo korist. Sodnik je naredil veliko napako, ko ni dosodil enajstmetrovke. Vem, da je bila nora situacija, a žoga je bila na tleh, sodnik je zapiskal, vratar je podal branilcu, ki je nato vzel žogo v roke. Kar me še posebej jezi, je razlaga sodnika. Igralcem je rekel, da je Gabriel naredil otroško napako in da zaradi tega ne bo piskal enajstmetrovke v četrtfinalu lige prvakov," je razložil Tuchel. 

Članki iz rubrike