pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 10.04.2024 02:10:05

Argentinski zvezdnik veliki zmagovalec dvoboja med Realom in Cityjem, že v 14. minuti je odpiral penino

Profimedia
Finale pred finalom, obračun madridskega Reala in Manchestra Cityja, je navdušil v vseh pogledih. Tudi legendarni Argentinec Sergio Agüero ni ostal ravnodušen.

Vendar navdušenje Agüera je še toliko bolj izrazito, saj so mu zadetki na stadionu Santiago Bernabeu prinesli zadetek na stavah. Nekdanji napadalec, ki je navduševal predvsem v dresih madridskega Atletica in Manchestra Cityja, velikih tekmecev Reala, je lahko že v 14. minuti sinočnjega velikega obračuna odprl penino.

aguero stave


Agüero je namreč vplačal 10 tisoč ameriških dolarjev in stavil, da bodo na tekmi doseženi vsaj trije zadetki. Potem ko je bilo v 14. minuti 2:1, je bila zanj igra zaključena in v nadaljevanju je lahko le še užival v nogometu in predvsem v zadetkih. Spomnimo: že v drugi minuti je goste v vodstvo popeljal Bernardo Silva, v 12. in 14. minuti sta izid spreobrnila Ruben Dias z avtogolom po strelu Eudarda Camavinge in Rodrygo.

V nadaljevanju, med 66. in 71. minuto, sta Phil Foden in Joško Gvardiol poskrbela še za en preobrat, končni izid (3:3), ki pred povratnim srečanjem vendarle pušča odprta vrata za vse mogoče razplete, pa je postavil Federico Valverde.

Agüero, ki je bil ob odhodu iz Atletica blizu prestopu k Realu, vendar mu ni bilo usojeno, je skoraj podvojil svoj vložek, saj njegov dobitek znaša 18.900 dolarjev.

Članki iz rubrike