Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.12.2023 01:46:48
Deli članek:

Najbolj nor stavni listič! Brutalna nedelja Angležu skrajšala življenje ... (foto)

Profimedia

Le kaj se je pletlo po glavi neimenovanega stavca, ko je sestavljal listič s kombinacijo norih štirih dogodkov, ki so mu - če bi se uresničili - funt 'napihnili' na 37 tisočakov.

Anglež je stavil na štiri strelce na štirih nedeljskih tekmah premier lige in še več od tega - zadetki so morali biti doseženi na prav določen način. Stavil je, da bo na tekmi med Arsenalom in Brightonom Gabriel Jesus dosegel zadetek z glavo. Brazilec je to res storil. Prva kljukica.

Potem je bila na vrsti tekma med West Hamom in Wolverhamptonom, na stavnem lističu pa je bil Mohammed Kudus, ki bi moral zadeti z udarcem izven 16-metrskega prostora. Ganec je dosgel dva zadetka in eden je bil res dosežen od daleč. Druga kljukica.

Na tekmi med Brentfordom in Aston Villo bi moral Ollie Watkins za slednjo zadeti z glavo. In res se je zgodilo, v 85. minuti je svojemu moštvu prinesel preobrat za nove tri točke. Tretja kljukica.

Stavcu je preostal le še derbi med Liverpoolom in Manchestrom Unitedom in branilec rdečih vragov Raphael Varane, ki bi moral za kljukico zadeti kadarkoli, od kjerkoli in s katerimkoli delom telesa. Francoz je odigral dobro, a mreže ni zatresel. Tekmeca sta se razšla brez zadetkov.

Zanimivo, če Varane ne bi stopil na igrišče, bi se par razveljavil in stavec bi pobral še vedno visok dobitek za prve tri pare.