callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

nu
nu
0 07.11.2023 12:35:54

To ji je naredil ... Alves še kar v zaporu, v javnost pa prihajajo nove grozljive podrobnosti posilstva!

Brazilski nogometaš Dani Alves je še kar v zaporu.

Brazilskega nogometaša Danija Alvesa so v začetku leta prijele španske oblasti, razlog za aretacijo pa hude obtožbe dekleta, ki naj bi ga nogometaš konec leta 2022 posilil v enem od nočnih lokalov v Barceloni.

Za zdaj prav nič ne kaže, da bi Brazilec lahko odkorakal na prostost, večkrat so mu že zavrnili prošnjo za izpustitev, da bi se lahko branil s prostosti, saj obstaja sum pobega v domačo Brazilijo.



Glede na zadnja razkritja je vse bolj jasno, da je Alves v resnih težavah, sodeč po pričanju posiljenega dekleta pa nogometaša ne čaka nič dobrega. "Bil je za menoj, spomnim se, kako mi je signaliziral, naj pridem k njemu. Mislila sem, da se bova pogovarjala, zanimalo me je, kaj želi. Nič drugega. Približala sem se mu, da bi se pogovorila, on pa me je nekam peljal. Niti sanjalo se mi ni, kam me pelje. Ko sem prišla tja, sem zagledala samo majhen umivalnik, takrat sem doživela šok," se je glasila izpoved 20-letnega dekleta.

"Dvignil mi je krilo in me prisilil, da se usedem na njega. Rekla sem mu, da tega ne morem, nato mi je začel govoriti vse možne stvari. Vztrajal je, da mu moram govoriti, da sem njegova ku*ba. Takrat sem se začela upirati. Hotela sem se oddaljiti, ampak me je prijel za vrat in me večkrat udaril," njene besede prenaša Marca, ki razkriva, da si je mladenka med upiranjem poškodovala koleno, silil pa jo je v oralni seks.

Značke: alves, barcelona

Članki iz rubrike