Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
7 06.11.2023 18:33:06

Pričanje vodje albansko-kosovske mafije: "Večkrat je bil naša tarča Lionel Messi, ampak ..."

Profimedia
V odmevnem v podkastu španskega El Espanola je eden glavnih kriminalcev v regiji razkril, kako mafijska združba vlamlja v hiše nogometnih zvezdnikov.

Potem ko je več let organiziral kraje po domovih premožnih ljudi, tudi ali predvsem nogometašev, je vodja albansko-kosovske mafije razkril do podrobnosti, kaj se dogaja v podzemlju. Predstavil se je kot Alberto in pripovedoval, kako je s svojimi več kot 100 'pajdaši' vlomil v hiše Karima Benzemaja, Cristiana Ronalda in Johanna Cruyyfa. "Okradli smo Benzemaja in niso nas dobili. Vlomili smo tudi v Ronaldovo hišo na Madeiri, ampak nismo našli nič mamljivega."


Leta 2012 se je kriminalna združba lotila hiše Johanna Cruyffa, iz katere je odnesla dragocenosti v vrednosti 20 tisoč evrov.

Alberto, ki je sicer na begu, je na koncu poudaril, da na določene vlome ni pristal. Eden od teh je bil vlom v hišo Lionela Messija. Bila je dobra priložnost, vendar je kriminalna združba na koncu ni izkoristila. "Nekajkrat sem uspel zaustaviti načrt vloma v Messijevo hišo. Na to sem ponosen. Pred slabim letom je bil v načrt rop njegovih staršev. Messi je bil takrat v Parizu. Šel sem preverit situacijo, vendar nisem želel izvesti tega vloma, saj Messija izjemno spoštujem."

Značke: lionel-messi, vlom

Članki iz rubrike