Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 06.11.2023 18:00:34

V karieri zaslužil več kot milijardo, pa še vedno dobiva nesramno draga darila (foto)

Nanj se lepi prestiž. Eden najboljših nogometašev na svetu vseh časov Cristiano Ronaldo ne blesti le na nogometnih zelenicah, ampak opozarja nase, kjerkoli se pojavi.

Portugalski zvezdnik je magnet za prestiž, ta se kar lepi nanj. Tako je nedavno prejel darilo od podjetja Jacob & Co, ki proizvaja luksuzne ure. Osebno mu ga je izročil lastnik Jacob Arabo.

Zanimivo, pred meseci je Ronaldo na družbenem omrežju razkazoval svojo uro prav te blagovne znamke, vredne 105 tisoč evrov, zdaj pa je prejel še precej dražjo - v vrednosti 1,3 milijona evrov - oblikovano posebej zanj. In nogometaš, ki obožuje luksuzne stvari, kakopak tudi ročne ure, je bil vidno ganjen in predvsem navdušen.

ronaldo ura

Blagovna znamka Jacob & Co je pred meseci dobila svojo trgovino v Riadu, Ronaldo pa bo v Savdski Arabiji obraz podjetja.

Jacob Arabo je v resnici Jakov Arabov, uzbekistanski tajkun, ki je s 14 leti s starši odšel v ZDA. Leta 1986 je ustanovil podjetje Jacob & Co in kljub dejstvu, da je v nekem trenutku zaradi pranja mafijskega denarja prišel navzkriž z zakonom, v popolnosti uspel. Njegove ure in nakit so med najbolj prestižnimi na svetu. Med njegovimi strankami so med drugimi tudi Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Leonardo DiCaprio.

Članki iz rubrike