baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 06.11.2023 13:28:02

Junak mariborske zmage v Domžalah z odločnim sporočilom tekmecem ... in tudi bivšemu trenerju!

Drago Wernig - TAKA
Hilal Soudani je Mariboru prinesel zmago v Domžalah.

Mariborčani so na gostovanju pri Domžalah prišli do zmage z 2:1, strelca za vijoličaste pa sta bila mladi Marcel Lorber in izkušeni Hilal Soudani, ki zadel za končnih 2:1 in za nove tri točke. Ni pa bil le strelec odločilnega gola, temveč najboljši in najnevarnejši igralec Maribora. Če ga je na začetku poti v Ljudskem vrtu pestila poškodba, pa zdaj končno kaže tisto kakovost, zaradi katerega ga je Marko Šuler tudi pripeljal v klub. 

"Bila je zelo pomembna tekma, glede na situacijo, v kateri smo se znašli. Potrebovali smo nove točke in odigrali res dobro tekmo. Znašli smo se v zaostanku, a nismo padli. Gol pred odmorom za izenačenje je veliko pomenil, ob vrnitvi iz slačilnice pa smo zadeli še drugič, kar nam je olajšalo nadaljevanje tekme," je priznal Soudani in dodal: "Gremo korak po korak k napredku v igri in izboljšanju stanja na lestvici. Vedeli smo, da tekma ne bo lahka. Proti Bravu smo izgubili in ostali dolžniki, tokrat smo bili na igrišču v boljši podobi. Pripravljeni smo bili na to, kar nas čaka v Domžalah. Dosegli smo namen, se vrnili domov s tremi točkami in se že osredotočamo k naslednjim obveznostim." 

Prav naslednja tekma pa bo zelo zanimiva. Ne le zato, ker se bodo vijoličasti pomerili z vodilno ekipo slovenskega državnega prvenstva, temveč tudi zato, ker se v Ljudski vrt vrača Damir Krznar, ki je hitro po odhodu iz Maribora prevzel vodenje Celja. 

"Pred nami je nov pomemben izziv, zavedamo se, da nas znova čaka zahtevna naloga. Ne samo zaradi spoznanja, da igramo proti Celju. Nobena prvenstvena tekma ni lahka. Za nas je spodbudno spoznanje, da smo zmagali in gremo z dodatno samozavestjo v naslednjo tekmo," je povedal izkušeni Alžirec in nekaj besed namenil srečanju z nekdanjim trenerjem: "Damirja Krznarja zelo spoštujem, zaradi njega sem prišel v Maribor. Hvala mu za zaupanje, ampak jaz sem nogometaš Maribora. Delal sem z njim, zdaj delam pod vodstvom novega trenerja, s tem nimam težav." 

Članki iz rubrike