Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 16.10.2023 20:46:07

Jürgen Klopp je našel zamenjavo za Mohameda Salaha: Postal bo najdražji nakup v zgodovini Liverpoola!

Profimedia
Angleški Mirror je v javnost lansiral novico, ki je zatresla nogometni svet.

Po poročanju omenjenega medija naj bi Liverpool že našel naslednika Mohameda Salaha, ko se bo ta odločil zapustiti Anfield. To naj bi se skoraj zanesljivo zgodilo naslednje poletje, ko se bo bržkone preselil v Savdsko Arabijo. V Liverpoolu pa naj bi ga zamenjal nihče drug kot krilni napadalec Bayerna Leroy Sane.


Jürgen Klopp bi s Salahovim odhodom izgubil igralca, ki zagotavlja kopico golov in asistenc, za take pa je zelo težko najti ustrezno zamenjavo. Zamenjavo, ki bo takoj sposobna stopiti v tako velike čevlje in praktično nadaljevati tam, kjer je končal predhodnik.

Sane pozna razmere v angleški premier ligi, saj je bil član Manchester Cityja, kamor ga je kot eno svojih prvih okrepitev pripeljal Pep Guardiola. V štirih sezonah je v 135 nastopih zabil 39 golov in prispeval 46 asistenc. Dvakrat je osvojil angleško prvenstvo, ni pa mu uspelo slaviti v ligi prvakov. Pred tremi leti je odšel v Bayern in v tekoči sezoni igra odlično. V enajstih nastopih je zabil že sedem golov. Že zdaj pa je jasno, da bo moral Liverpool za njegov prihod plačati 'mastno' odškodnino. Prav gotovo bi postal najdražji igralec v zgodovini kluba, ta primat bi vzel Darwinu Nunezu, za katerega je klub z Anfielda lani plačal 80 milijonov evrov.

Članki iz rubrike