sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 16.10.2023 19:37:20

Rekel je ne: Tole je nora ponudba, ki jo je dobil Jose Mourinho, da bi odšel v Savdsko Arabijo

Pforimedia
Poleti je Jose Mourinho dobil bogato ponudbo, s katero ga je želel v svoje vrste zvabiti savdski Al Hilal, toda Portugalec se je odločil ostati v Romi.

Na njegov naslov jo je poslal savdski Al Hilal. "Poleti sem dobil največjo, najpomembnejšo in najbolj noro ponudbo za delo, ki jo je katerikoli trener dobil v zgodovini nogometa. Zavrnil sem jo, ker nisem želel prelomiti obljube," je dejal Jose Mourinho.


Italijanski il Messaggero pa je zdaj razkril, kako zelo donosna je bila savdska ponudba. Al Hilal naj bi mu bil za dveletno zvestobo pripravljen plačati kar 120 milijonov evrov. Ko je Mourinho rekel, da ne namerava zapustiti Rome, so se pri savdskem klubu odločili angažirati Jorgeja Jesusa.

Če bi se Mourinho dogovoril za prevzem Al Hilala, bi bil tako najbolje plačani trener na svetu. Na prvem mestu bi prehitel Diega Simeoneja, ki pri madridskem Atleticu zasluži 34 milijonov evrov. Seveda Mourinho tudi pri Romi nima slabe plače, saj ta znaša 14,8 milijonov evrov, kar ga uvršča na četrto mesto najbolj plačanih nogometnih trenerjev. Ob Simeoneju sta pred njim še Pep Guardiola z 22,7 milijonov evrov in Jürgen Klopp, čigar plača znaša 17 milijonov evrov.

Članki iz rubrike