Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.10.2023 12:59:54
Deli članek:

Bišćan zagotovo ne bo trener Olimpije! Nekdanji trener zmajev na pragu novega kluba, prevzel bo ...

alesfevzer.com

Nekdanji trener Olimpije Igor Bišćan naj bi se preselil v Savdsko Arabijo.

Slovo Igorja Bišćana je bilo eno večjih neprijetnih presenečenj za navijače Olimpije. Hrvaški strateg se je poslovil po koncu sezone 2017/18, čeprav je zmaje popeljal do dvojne krone. Sledila je selitev na Reko, po eni sezoni je skoraj štiri leta vodil mlado hrvaško reprezentanco, nato pa je letos prevzel nogometaše Dinama, a v Zagrebu zdržal zgolj nekaj mesecev. Iz lige prvakov jih je izločil grški AEK, kar je bil za vodstvo zagrebškega velikana neuspeh. Bišćan se je moral posloviti, v zadnjih dneh pa se ga je povezovalo celo z vrnitvijo k Olimpiji.

Ker so zmaji prejšnji teden ostali brez trenerja, si je marsikdo želel videti Bišćana ponovno na trenerskem stolčku Olimpije, kar se pa ne bo uresničilo. Vsaj ne še zdaj.

Bišćan naj bi bil po poročanju hrvaških medijev na pragu novega izziva, hrvaški strateg je že odpotoval v Savdsko Arabijo, kjer bi moral v prihodnjih dneh skleniti dogovor z ekipo Al Shabab. Dosedanji strateg Marcel Keizer je dobil nogo po vsega 43 dneh, klub, ki se je v zadnjem prestopnem roku okrepil z Yannickom Carrascom, zaseda šele 12. mesto na prvenstveni lestvici.